2011. január 28., péntek

Rugelach 2.

A tésztát az alaprecept alapján készítettem el, de nem vártam rá egy napot!
Csak egy órát.
Akárkivel beszélek, beszéltem, már a tavaszt várja. Nyugtattam őket és magamat is,
a január még mindig a telet hozza magával, sőt többször még áprilisban is esik a hó,
ezért nem kell csodálkozni, hogy pár napja még szitált és mivel éljünk a mának,
örüljünk is ennek! (bármilyen nehéz is!)

Recept: 10 dkg vaj, 10 dkg krémsajt, 15 dkg liszt, 6 dkg cukor, só.
A töltelék most is fahéj illetve kakaó volt . (persze sok cukorral elkeverve)

Nagyon tetszett , amikor szitáltam a porcukrot, és együtt hullott a hó is,
ezeket örökítettem meg ezekkel a hangulatos fotókkal..












4 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!

    Hol kapható ez a helyes kis alátét?

    Zs

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Szülinapomra kaptam tortadíszítőként, nem tudom, honnan van
    sajnos.
    Üdv Erika

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a válaszod!

    Zs

    VálaszTörlés