Oldalak

2013. március 7., csütörtök

Gyors vöröslencse főzelék

Hát egyik este már úgy éreztem, hiába van 10 óra, meg kell főznöm.
Nagyon régóta várt rám, így nagyon örültem, amikor hamar készen lett.

A vörös lencsét, ugyanúgy nem kell beáztatni, mint ahogy  a zöldet sem! És még így is figyelni kell , ne főjön szét!
Ismét keleties fűszerekkel készítettem, nekünk nagyon ízlik így!

És ismét rájöttem, ezen a héten  teljesen húsmentesen étkezek és így tökéletes!

Hozzávalók:
1 zacskó vörös lencse,1-2 evők olívaolaj /vaj, 2 g fokhagyma, kurkuma, garam masala, római kömény, só, bors, 1 l víz + 1,5 dl kókusztej, 1-2 evőkanál étkezési keményítő, a végén citrom (ízlés szerint)
Feltét: héjában sült édesburgonya/ Batáta/









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése