2011. április 13., szerda

Mézes-Mandulás szívecske

A fehér csokoládé nagyon távol állt tőlem,  egészen 2011-ig. Most már elfogadom és használom is gyakrabban.
Ez a kis szivecske is egyszerű, de nagyszerű!
Az olvasztott fehér csokit megspékeltem pici mandulalikőrrel/ mandulaaromával, a töltelék pedig mandulakrém volt, mézzel édesítve!
(1 dl sűrített tej, 2-3 teáskanál gesztenyeméz, őrölt, pirított mandula, mandulalikőr (elhagyható)















4 megjegyzés:

  1. milyen fehércsokit használsz? amit az aldiban vettem az nekem nem jött össze...

    VálaszTörlés
  2. Ez pedig , ha jól emlékszem pont onnan van!
    Amúgy alig találok: eddig Lidl-ben, Sparban és Aldi-ban vettem.
    Nem vagyok fehércsoki rajongó, de így bonbonban tetszenek!

    VálaszTörlés