2012. szeptember 11., kedd

Sóskás rizottó parmezánforgáccsal

Ezt a finom vega egytálételt is jó rég ettem.
Megláttam a piacon a sóskát és egyből eszembe jutott! Először, csodálkoztam, amikor nem spenóttal, hanem sóskával készült, de igazán friss és kellemes összhatású lesz!

Tegnap előtt, amikor megláttam  Nyári konyhánál  VKF 51. kiírását, mindenféle zöld levelekből készítsünk finomságokat, rögtön úgy éreztem, ezt meg kel mutatni, mert tényleg érdemes megkóstolni!

Hozzávalók: 2 kanál olívaolaj, ízlés szerint  sóska, 1 bögre rizs (még szebb lenne, vegyes vagy fekete rizzsel!), pár kanál vaj, fokhagyma, újhagyma, fehér bor,( elhagyható) só (én most is a csípős jalapenos használtam), durvára tört színes bors, citrom,  parmezán sajt












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése