2013. augusztus 30., péntek
Zsályás-almás paszternák püré
A mostani kedvencem a padlizsán után, vagy inkább első helyre lépett a fehérrépa- paszternák.
Ez a köret hal, vagy hús mellé is kitűnő, az almának az édessége nagyon jól passzol a húsokhoz.
Ami érdekes, tényleg két pici csipet sót használtam, és nem hiányzott több.
Hozzávalók:
3 dkg vaj, 1-2 alma, 1 lila hagyma, 4-5 db paszternák / fehérrépa, só, bors, ízlés szerint, 4-5 levél zsálya, kevés víz
Címkék:
alma,
egyszerű,
fehérrépa,
köret,
lilahagyma,
paszternák,
püré,
zöldség,
zsálya
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez nagyon különleges:)
VálaszTörlésIgen, és milyen fiinom!
VálaszTörlés