2012. szeptember 14., péntek
Töltött patisszon
Olyan aranyos volt ez a kis dundi patisszon, hogy bekerült a kosárba.
Régen sokszor ettük rántva,de már jó pár éve nem készítettem el így.
Most sült csirkecomb mellé tettem köretnek, mert nem volt benne hús.
Hozzávalók: 4-6 csirkecomb, só, színes bors, cayenne bors, majoranna
Töltött patisszon: fejenként1-1 kis csillagtök, só, színes bors, olívaolaj,
töltelék: sült padlizsán, koktél paradicsom, fokhagyma, lilahagyma, só, bors, füstölt sajt,
balzsamecet, főtt rizs
Tetejére: joghurt, fokhagyma , chilipehely/ színes bors/ jalapenos só
.
Címkék:
balzsamecet,
csillagtök,
csirkecomb,
egytálétel,
füstölt sajt,
koktél paradicsom,
köret,
lila hagyma,
padlizsán,
paradicsom,
patisszon,
rizs,
töltött,
vega,
zöldség
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése