Ez a tészta úgy ízlett, mintha életemben nem ettem volna hasonlót!
De valószínű, hogy a fúziós ételekhez sorolnám, mert a vietnámi tészta , a thai curry paszta és az olaszos aszalt paradicsomos-parmezános jellege miatt valami fenomenális!
Imádom az ilyet, egymás után két este is elkészítettem, mert annyira jól esett. Ismét húsmentesen fantasztikus ízű ételt készítettem, hihetetlen gyorsan!
A múlt héten vásároltam ezt a tésztát kínai piacon, és ha csak sós vízben megfő, akkor is jellegzetes , nekem "keleties" íz érezhető, ami teljesen mássá teszi a vacsorát.
Hozzávalók:
fejenként 15-20 dkg tészta, 1 kanál mogyoróolaj /olívaolaj, 2 kanál piros curry paszta, 2 g fokhagyma, (lehet még chili, gyömbér, bármilyen fűszer, só, bors, curry, római kömény,), sok aszalt paradicsom, koktél paradicsom, parmezán sajt, madársaláta (áztatás, megmosás után, citromos dióolajjal átforgatva)
Na, akkor ez Neked is való: A magyar úri család konyhája c. Ezt találtam benne: Eperkalács, eperkrém, meg persze mások is, remek gyűjtemény (bookline,polc.hu,anima stb)
VálaszTörlésKöszi, majd utánanézek!:)
VálaszTörlés