2011. január 19., szerda

Fahéjas csigák

Most már tudom , mi a kedvenc tésztám: a kelt tészták.
Nem ezt válaszoltam volna, ha megkérdezik, de mivel rengeteg sül nálunk, ezek szerint ő választott.
Miért szeretem: először is az illata , ami mennyei, másodszor: átalakul, mint a pillangó, harmadszor
melegen nincs jobb nála, negyedszer...
Folytatni is hosszú lenne, a lényeg, hogy rengeteg sós, illetve édes étel készíthető belőle, és ez a varázsa
teljesen kielégítő.
Most fahéjas csiga sült ki nálunk, amihez lisztet, élesztőt, tejet, cukrot és pici sót használtam.
Megszórtam jó sok fahéjas cukorral és vaníliás tejjel meglocsoltam a sülés végén.








4 megjegyzés:

  1. Mélyen egyetértek veled kelttészta-ügyben! Szívesen elfogadnék most egy ilyen fahéjasat, nagyon szépek a fotóid is!

    VálaszTörlés
  2. Süss egy adagot, ha megkívántad!
    köszi a pozitív visszajelzéseket!

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos, Kívánatos, Mennyei.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is, sőt élőben jobb volt (amíg volt),
    mint a fotón!

    VálaszTörlés