2016. május 6., péntek

Vörösboros kacsasült rukkolás új krumplival

Ezt a finom kacsát készítettem ünnepi vacsorára.
Most is teljesen máshonnan jött az ötlet, nem is hinné el senki, de a rebarbara hozta.

Volt a hűtőben pár szál rebarbara, amit megfőztem zöld almaval es cukorral , fahéjjal.

Csak ezután jött a malaga borban párolt sült kacsa,
Az újkrumpli csak ráadás volt,  vagyis hogy legyen köret hozzá.

Hozzávalók
2-3 kacsacomb, só, színes friss bors, 3 dl malaga bor, pici olaj v zsír
Újkrumpli,( megfőzve) só, rukkola, újhagyma, olívaolaj sütéshez
Mártás: 4 szál rebarbara, zöld alma, cukor, víz, fahéj (megfőzni),
Majd a kompótot összeturmixoltam tejszínnel és borral.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése