Nagyon rég készítettem szuflét, ezért is, mert azért is, hogy kipróbálhassam a kókuszvirág cukrot , fogtam neki ennek az édességnek.
A Nosaltyn láttam a receptajánlóban, és mivel eltettem ribizlit fagyasztóba, neki is álltam, kicsi átalakítva, liszt nélkül
Hozzávalók:
2 marék ribizli, 2 evőkanál kókuszvirág cukorral felfőzve, majd útifűmaghéjjal kicsit besűrítve,
2 tojásfehérje habbal összeforgatva a tálkákat vajjal és még meg lehet kókusz cukorral körbeszórni,
10-12 perc alatt megsütve kész is!
Eredeti receptben gyömbér és fahéj volt a fűszerezés!
Tényleg egyszerű, gyors és finom!
De ínycsiklandó:) S hogy szeretem a kis színes szuflé tálkáidat:) Nekem is van, de nem ilyen szép színesek:)
VálaszTörlésSzia, ha jól emlékszem a Kik nevű (mindenes) boltban vettem, és jó áron!:)
VálaszTörlésKöszönöm!:)
VálaszTörlés