A múlt héten a tv előtt tátva maradt szájjal bámultuk
Nici Wickes amerikai édességreceptjét: juharszirupos-
diós-csokis fagyiját. Megjött az ihlet, de mivel se dió,
se juharszirup nem volt itthon, maradt az egyszerű vaníliafagyi.
Nem értem, egyesek miért tartják annyira nehéznek a főzött fagyit,
mert aki süt-főz, annak ez a legegyszerűbb.
Tejet, tejszínt felforralok , a van. cukorral kikevert tojássárgákkal együtt
felfőzöm krémessé. Amikor lehűlt , belekeverjük a tejszínhabot és
kész is!
Persze mi imádjuk a fahéjat, ezért fahéjas lett a fagyiból.
Ezt pedig mindenki máshogy díszíthette és ehette.
Én rózsalekvárral, a fiam csokival, a párom tejszínhabbal.
És még mennyíi mindennel lehet variálni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése