Pár éve kezdődött...
Sokáig csak nézegettem, vizsgálgattam,
de csak tavaly ettem egy kávézóban
olyan minőségűt, ami után kedvencem lett,
és meg akartam csinálni a konyhámban is!
Az első fergeteges siker után már könnyedén
nekiesek este is. Biztonságban érzem mellette
magam és játszok sokféleségével.
Répatorta Ki gondolta volna?
A recept: nekem megint csak a változó szó lenne,
mert 2 egyforma módon nem készítettem, de nagyjából
a következők:
liszt, szódabikarbóna, sütőpor, fahéj, gyömbér, szegfűszeg,
citromhéj, -lé, tojás, olaj, cukor,só,
reszelt répa, mazsola, kókusz, dió.
A máz: sajtkrém, cukor, citrom . Imádom!
(De most elhagytam , hogy ne vigyek be több cukit.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése