2011. november 16., szerda

Almás sült libacomb

Igen, egy egyszerű libacombról fogok írni, a libamellből igen fűszerest sütöttem, most pedig egy kis egyszerűség következett.
Szeretem az ilyen jellegű ételeket: végy pár hozzávalót (amit csak találsz otthon), dobd bele egy tepsibe, jénaiba és süsd meg.
Szerintem ezek szoktak ráadásul a legjobban sikerülni és ízleni is. Nincs vele sok időtöltés, máris kész is, és a hatása ugyanolyan, mint amikor órákat töltenénk a konyhában az előkészületekkel!

Hozzávalók: 2 libacomb,  só, bors (színes), alma, vöröshagyma (lehet fokhagyma is!), libazsír

A sült alma a legfinomabb, amikor a hús zsírjában sül,imádom!











2 megjegyzés:

  1. Tetszik ez az almadolog, negyedelve teszed a libacomb mellé?

    VálaszTörlés
  2. Igen, de akár félbe is tehettem volna, teljesen krémessé válik, kicsit oda is kapott, viszont az íze valami fantasztikus!

    VálaszTörlés