Nem is tudtam, hogy ezt a kedvenc levesünket még nem tettem fel a blogra.
Nem mindig a különleges kell, sokszor az igazi magyaros ízek dominálnak az asztalunkon.
Most (sajnos) mégsem a hagyományos, hanem pulykahúsból készített gulyásleves főtt ebédre.
De ezt is imádjuk, bár nem az az ízű lesz, viszont így "lájtosabb"!
Hozzávalók: Fél kg pulykacomb, 2 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, zsír/olaj, só, bors, pirospaprika, köménymag, majoránna, paradicsom, paprika, fél zeller, 1 db karalábé, 4 sárgarépa, 2 fehérrépa, 4-5 szem krumpli, ízlés szerint chili, petrezselyem
Nagyon guszta lett. Mi szeretjük pulykahúsból elkészítve is.
VálaszTörlésKöszönöm! Bevallom, nekem ez az első, eddig csak csirke volt a pipik közül.
VálaszTörlés