Olyan hosszú a cím, mint amennyire egyszerű elkészíteni.
Nagyon pikáns, különleges új ízű levest tálaltam, új csészében!
A minap írtam ennek az epres bor finomságáról, nagyon kíváncsi lettem , vajon működik-e borlevesként is!
Nekünk különösen ízlett a szegfűborssal megszórva, ellensúlyozva az édességét!
Hozzávalók: 1-2 dl víz, 3-4 dl édes eperbor, 3-4 szegfűszeg, 2 csipet fahéj, 2 tojássárgája, 2 kanál barna nádcukor, kb 1-2 dl tejszín, szegfűbors
Izgalmasan hangzik. Volt alkalmam Ausztriában eperpálinkát (Dirndl, mint az osztrák és bajor népviselet)inni. Finom volt. A Te borkrémlevesed nagyon guszta és biztos finom is. Gratulálok.
VálaszTörlésBUÉK!
Köszönöm és Boldog új évet!
VálaszTörlés