2012. december 15., szombat
Licsis-mákos tiramisu
Nekem nagyon bejött, és olyan szép!
Ismét egy kísérletezés látható, amiben szerepel mák is az ünnepekre hangolódva!
Hozzávalók: 1 tortácska
5-6 darab babapiskóta, házi citromlikőr /tej áztatáshoz
4 szem (most konzerv) licsi,100 g mascarpone, 3 kanál tejszínhab, 1 kanál méz, 1 mandarin, 2 kanál mák,
citromhéj
A babapiskótákat átitattam jól a citromos krémlikőrrel ízesített tejjel, a 3 szem licsit összedaraboltam és a krémhez kevertem, a tetejére egy darabot középre csücsültettem, megszórtam mákkal, picit pihentettem a hűtőben, a formában és kész!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Különleges ízvilág egy gyönyörű desszertben, nagyon szépet alkottál! :) És én imádom a mákot...
VálaszTörlésKöszönöm szépen, csakúgy jött, még sosem gondolkoztam el ilyen variáción!:)
VálaszTörlésNagyon szép lett, különleges ízvilág lehet, én imádom a mákot. Licsim nincs, de van passiogyümölcs konzervem, szerintem az is érdekes lenne.
VálaszTörlésDe még mennyire!:)
VálaszTörlés