2012. december 22., szombat

Rákkrémes tészta lazaccal

Hát ez telitalálat, olyan gyors, és annyira finom!
Amikor kutakodok a hűtőben, mit lehetne összedobni, mindig a legfinomabb sikeredik.
A lazac ismét jópárszor előfordul most nálunk, mert szerencsére ismét kifogtunk egy jó kis leárazást!

A mélyhűtőben várakozik, és mivel pár perc csak a sütése, a lehető legjobb választás.

Ezt a tésztát bárkinek ajánlom és mivel nagyon finom, ünnepi étel gyanánt is használható!

Hozzávalók:

Ízlés szerint rákkrém (most Ikea tubusos, kenhető fajta, elég sós, sózás ezután óvatosan), kevés Himalája só (csak mert rózsaszín:)), 2 dl tejszín, fél  lime leve, kevés chili,, színes bors,  ezt összeforraljuk és a kifőtt (színes) tésztával összemelegítjük,
fejenként kb 10 dkg lazac, amit természetesen a mártásba is belefőzhetünk de én inkább fokhagymás vajon átsütve a végén halmoztam a tésztára.
Parmezánnal jól megszórva, lime szeletekkel tálalva.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése