2012. december 30., vasárnap

Libacomb babos káposztával

Nagyon könnyen elkészíthető, pazar téli ünnepi ebéd!
A libacombot imádjuk, mert tartalmas húsa nagyon ízletes, ezért legtöbbször szinte alig használok  két-három fűszernél többet  rá.
Most viszont első alkalommal kicsit keleties fűszerezéssel sütöttem: csípős curry-sen.

A köret adódott, mert ezek voltak itthon, (meg még sosem ettem ilyennel!)

Hozzávalók:
Fejenként 1-1 libacomb, só, bors, curry fűszerkeverék: koriander, római kömény, gyömbér, fahéj, babérlevél, kardamom, chili por, 2 fokhagyma gerezd, pici zsiradék
Köret: 20 dkg bab (babéros, sós vízben megfőzni), 20 dkg savanyú káposzta, 1 vöröshagyma, 2  g fokhagyma, bors, paprika,



egyszerűen





ünnepi

3 megjegyzés: