Már megint a zoknihoz a csizmát esete forgott fent. Megláttam a csípős paprikaszeletkéket, és gondoltam egyet, csirkemellet találva a mélyhűtőben, reggel nekiestem és összedobtam a pörköltet.
(Igen, tudom egyesek szerint nem lehet mellből készíteni, de meglepő módon, az egyik legjobban sikerült lett!)
Ez a csípős zöld paprika található a (mostanában nagy kedvenc Burger King) hamburgerben is, sajnos a chili a vesztem, megkívánom és éhes leszek, szinte mindenhez kitűnő.
Természetesen a képek láttán felmerülhet a kérdés, miért nincs köret, csak kifli.
A válasz egyszerű, mert még párolódott a rizs, és reggeli tunkoláshoz a kifli a legkézenfekvőbb!
Szóval elárultam, szeretek tunkolni is, mostanság nem túl gyakran teszem ezt, és hiányzik is nagyon!
A hozzávalók: 1-2 egész csirkemell (kockázva), 3 fej vöröshagyma, olaj/zsír, pirospaprika, só, színes bors, majoranna, 1 db édespaprika, paradicsom helyett sűrített paradicsom (ízlés szerint), pár szelet jalapeno (csípős mexikói chilipaprika)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése