2011. október 19., szerda

Sajttorta gránátalmával

A sajttorta a legjobb találmány,  mindenki szereti  és bármikor  fogyasztható.
Jópár különböző  recept alapján készítettem már, de ezzel a klassz gyümölccsel még sosem.
Szeretem a gránátalma különleges kinézetét és ízét is, nagyon tetszenek a fotók is róluk.
Pár éve, amikor Nigella főzőműsorában megláttam,  nagyon megtetszett és színe  miatt
 a karácsonyhoz  is illik. (Kezdem én is várni, mert egyik reggel megéreztem a tél illatát!:)

Hozzávalók: 250 g mascarpone, 2 dl tejföl, 0,5 rúd vanília (kikapart magjai), 2 tojás,  15 dkg porcukor, 1 citrom reszelt héja,  leve, 15 dkg őrölt keksz, 10 dkg  vaj














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése