2011. október 13., csütörtök

Otellos joghurtos túrólepény

Ez a szőlőfajta is vagy nagy népszerűséget vagy fenntartást vált ki állaga és ízvilága miatt.
Én természetesen az előző csoporthoz tartozom, de eddig mégsem sikerült belőle sütit készítenem.
Most is, mint általában a színe miatt lettem kíváncsi, és igen megnyerő lett a sütiben is!
A szokásos történt, gyorsan valami finom édességet vacsorára, azaz este 9 körül...
Nemrég is volt egy gyors túrós sütim, most is az következik, csak Otellóval gazdagabban.

Hozzávalók: 2 tojás, kb 10 dkg cukor, 1 vanília rúd kikapart belseje, citromhéj,-lé, kb 10 dkg túró, 3 dl natúr joghurt, kb 10-15 liszt, sütőpor/szódabikarbóna, 5 dkg vaj, Otello szőlőszemek








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése