2013. január 2., szerda

Bazsalikomos-chilis lazackrémleves

Ez a mennyei gyors leves, amit már régóta készültem megfőzni! Kis csinos előételként tálaltam.

Nagyon kellemesen csípős, és citromos is egyben.

Ajánlom minden gyors házi tündérnek és izgalmas, különleges ízeket kedvelőknek!

Hozzávalók:
fejenként 10 dkg lazac, 2 dkg vaj, 1-2 gerezd fokhagyma,  Himalája só, színes bors, chili (ízlés szerint), 1/2 citrom, 1 dl tejszín, 1-2 víz/ alaplé, 1 kanálka liszt /keményítő, bazsalikom










2 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet:) Ma lazacot ettem salátával, maradt még holnapra is, szerintem ezt a levest fogom belőle elkészíteni, köszi:))Boldog új évet kívánok:)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik!:)
    Neked is nagyon boldog új évet!:)

    VálaszTörlés