Nagyon egyszerű és laktató édesség lesz belőle: a ( 25 dkg) masszát összekeverem 3 vaníliás cukros tojássárgakrémmel, végül a felvert fehérje habjával. Kis tálkákba halmozom, majd rumos olvasztott fekete csokit csorgatok a közepébe és ismét a gesztenyemasszával befejezem. A sütőben kb 15 perc alatt megsül és tartalmas,
de nem túl édes édességet kapunk.
Lehet tejszínhabbal, vagy meggyel is tálalni!
Ez a recept szó szerint szerepel a No salty-ban, alkotója (mesterszakács) megnevezésével...
VálaszTörlésLehet, sőt, még újságokban és könyvekben is szerepel, mármint ha lapozgatsz...!
VálaszTörlésHa készítettél volna valaha, tudnád,hogy így
kell készíteni a felfújtakat, ez nem újdonság.
Szia Névtelen!
VálaszTörlésMegnéztem , tényleg van egy recept ott is ,
hobbi szakácstól. (pontosítás)
Szerintem, más is elkészítheti ugyanazt, nem
olyan nagy gond ez.