Elnézegettem a blogot, és ismét meglepődve vettem észre, nincs elég epres étel fent, úgy látszik, legtöbbször magában fogyasztva van ez a kedvenc gyümölcsöm.
Ezt még a VKF 50. jubileumi témájához gondoltam, ami igen inspiráló volt számomra.
De most szeretnék egy igen ínyenc rózsás-epres salátát, (még számomra is meglepőt )feltenni, mert együtt a két rózsás dolog működik.
Ugyanis az eper (szamóca) is a rózsák családjába tartozik, és ezért is gondoltam, milyen szépek és illatosak lennének együtt!
A garnélanyársakat meg egyszerűen imádom, szerintem ha ilyen előételt (vagy főételt )tennének elém valamelyik felkapott étterembe, na akkor mondanám azt, hogy ejha!
Még én is elcsodálkoztam, mennyire színes lett e remekművem, pedig csak kb10 perc a sütés és kész is az egész!
Hozzávalók 4 garnélanyár (pác: citrom, olívaolaj, ,chili pehely, kakukkfű), 1 szem őszibarack (sárga belű)
Saláta: retekcsíra (csak a lila-zöld színe miatt szerintem szuper!), pár szem eper, rózsaszirom, rózsabors, citrom, málnás balzsamecet, lehet még jégsaláta/ bármilyen zöld saláta/spárga stb
Hű, a salátából jól esne egy kis kóstoló:)))
VálaszTörlésTényleg csak 1-2 adagot készítettem kóstolónak, sajna, nem maradt!:)
VálaszTörlés:)
TörlésHmmmm.... ez istenien hangzik! És milyen illatos lehet! Nyaminyami... :)
VálaszTörlésDe aranyos vagy,nekem ízlett, pedig kicsit tartottam tőle!:)
VálaszTörlésDe nagyon jól hangzik! Éljen a garnéla-barack kombináció!
VálaszTörlésNekem jobban ízlett ez a páros az ananász-garnélánál is!
VálaszTörlésErika, ez úgy ahogy van, kitűnő! Szamóca-rózsa hmm, jaj de megkóstolnám!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik!:)
VálaszTörlés