Vettem magamnak egy csokor rózsát és agyon szeretgettem, vagyis fotózgattam, nézegettem
és persze ettem. Bár még nagyon hűvös van, már a tavasz illata is megcsapott, immár
várom ,,,
Szerettem volna valami olyannal is hozzátenni, ami nem csak látvány, hanem ízlelés is, így jött létre ez
a kis szösszenet.
Bár nyárra ajánlják, de én most akartam kipróbálni, mert minden adott volt hozzá.
A mangó lasszit nemrég ettem indiai étteremben, nagyon krémes és szinte tökéletes volt, ezért is gondoltam,
a rózsából is lehetne és persze ilyenkor az ember egyből talál receptet is.
Ajánlom mindenkinek, a képekkel és élménnyel együtt!
Hozzávalók: 2 dl joghurt, 4 dl víz, 1 evőkanál rózsalekvár , ízlés szerint őrölt kardamom
Ezt a képet már feltettem kíváncsiságból a Fagor játékba is! |
Nagyon klassz, a képek meg csodásak:-)
VálaszTörlésKöszi, kedves vagy!
VálaszTörlés