2013. július 13., szombat

Mogyorós-szilvás és epres sütemény

Egy külföldi oldalon találtam és nagyon örültem, ugyanis pont ilyen réteges sütit szerettem volna, és pont mogyorósat, ugyanis ma reggel készítettem sk mogyoróvajat!

Ilyen legyen minden, amit előre eltervezel, aztán meg is leled!:)

Hozzávalók:
100 g vaj, 200 g liszt, 70 g barna cukor, 1-2 tk vaníliakivonat, 1 kanál sütőpor, só,
 fél csésze lekvár, most szilva és eper,
400 g  cukrozott( most cukormentes) sűrített tej, méz, kb 150 g mogyoróvaj, 200 g sótlan mogyoró
(az alap tésztája 15 perc sütés után hűtés 5 perc,aztán a lekvár, és a  krém 30 perc sütés és kész is!)









Szilvás és eperlekváros

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése