2013. június 13., csütörtök

Eper-banán fagyi

Amikor jópár éve először ittam külföldön egy eper-banán gyümölcslevet, teljesen elájultam!
Iszonyú finom volt, és nem  is értem, miért nem importálnak ilyen finomságokat itthonra!
Azóta sem ittam ilyet sajnos, de ennek emlékére készítettem egy hűsítő fagyit, ami
a legegyszerűbb,és legfinomabb minden korosztálynak!

A legjobb, hogy akár télen is készíthetjük, mert fagyasztott eper mindig van egy jó mélyhűtőben!:)

Hozzávalók:
2 banán  (felszeletelve, lefagyasztva),500 g eper (lefagyasztva), 2-3 dl görög joghurt vagy mascarpone,
lehet még ízlés szerint édesítő, citrom leve

Az egészet jól összeturmixolom és kész is, vagy akár mélyhűtőben kifagyaszthatom.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése