Ez gyönyörű!
Tele pisztáciával, amikor megláttam, tudtam , hogy elvesztem, de lehet ennek a tejszínes csodának ellenállni?:))
A forrás innét, de jól elmentem, mert úgy, mint a Cassata-m, nagyon laktató és mutatós tud lenni (már tortára is gondolok!)!
A mennyiséget ezért is feleztem le, de ha nagy eseményre, vagy sok embert várunk, akkor érdemes az eredeti mennyiséggel dolgozni!
Hozzávalók:
400 g ricotta, 100 g cukor, 150-200 ml tejszín (hab), 1 lime leve, 60 g pisztácia, pár darab koktélcseresznye/ török édesség kis kockára vágva, 1 tk rózsavíz,
és szerintem narancsvirág vízzel is isteni, most pedig egy kupica epres likőrt is raktam bele.
Nagyon jól néz ki és jól illene a mostani 16. SAD kiírásába ;)
VálaszTörléshttp://sunisuti.blogspot.hu/2013/06/sad-16-kiiras-rozsas-kedvemben.html
Tényleg! Csak már annyi mindennel készültem, hogy ezt el is elejtettem!:)
VálaszTörlés