2013. június 11., kedd

Sárgabarackos nyúl tagine

A múltkor írtam, hogy régen a gyümölcs-hússal volt a nyerő nálam, de aztán leszoktam róla!
Mostanában visszatért és vele együtt a kísérletezés is.

Ezt a finomságot már régóta halogattam, amikor elkészült pedig nem volt elég!

Nagyon fűszeres, marokkói jellegű és a tálalásnál pedig a zöld kis gömböcskékben nekem nagyon tetszik!

Hozzávalók:
4 nyúlcomb,  1 vöröshagyma /lila hagyma,olívaolaj, sóban eltett citrom, só, színes bors, gyömbér, római kömény, kurkuma, szegfűszeg, koriander,(őrölt / friss levél) (aszalt/most nyers) sárgabarack, mandula szeletelve
Tálalás : gömb cukkiniben kuszkusszal (só, színes bors, olaj, citrom, aszalt paradicsom, olívabogyó)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése