http://www.nosalty.hu/cantuccini_4._-_csokis-mangos_recept_39318
Megint az alappal játszottam, a csokis-mangós cantucini nagy sikere után még sütöttem, és a maradék
fél doboznyit fel akartam használni. Így lett belőle tiramisu "tészta".
A többi a szokásos módon történt, de a végeredmény egy különleges, tartalmas édesség lett.
A cantuccit megáztattam rumos/whiskys kávéban.
A 300 g mascarponét kikevertem a vaníliás cukorral, kiskanál fahéjjal, 2 tojássárgája+cukor krémjével,
majd a két tojás fehérjehabjával. A tetejét tejszínhabbal díszítettem és a kakaóporon kívül reszeltem rá
csokoládét is. Alul ropogtak a csokipasztillák és felül is csokival zártam. Ez aztán a kényeztetés!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése