2012. november 7., szerda

Sütőtökös almakrém

Eredetileg sütőtök krémlevest szerettem volna, de idén ez volt az első olyan sütőtök, amiből nehezen lehetett bármilyen finomságot készíteni, ugyanis, nem is volt édes, mintha jellegtelen tök lett volna.

Ezért jött az alma, amivel kellemesen fahéjas poharast főztem !
Igazi babakaja hangulatom lett tőle, nekem személy szerint a sütőtökös volt a kedvenc konzervem!
De ez inkább almapép volt, amit nem is emlékszem, mikor ettem utoljára így, ebben a formában!

Hozzávalók: 2-3 alma, fél sült sütőtök, 3-4 kanál barna cukor, méz, fahéj, pici gyömbér, 1-2 dl tejszín, 1-2 dl víz, citrom leve / héja, mazsola, dió, tejszínhab

Összepürésítettem, de nem levesként, hanem poharas édességnek kanalazgattuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése