Ez a leves a leggyorsabb az eddigiek közül, mégsem mondaná meg senki!
Iszonyú ízes, csípős, színes és rákos...
Az összes fűszert főzögettem, 5-10 percig, leszűrtem, felöntöttem lével és belefőztem a zöldségeket , rákot és forrón tálaltam,
ennyire egyszerű!
Hozzávalók
1-2 evőkanál olívaolaj, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál reszelt gyömbér,2 szál citromfű, kaffir lime, 1 lime leve, 1 chili paprika, 2 tk pálmacukor /barna cukor, 1 evőkanál korianderlevél aprítva, spárga, borsó, zöldbab, tengeri só bors, 1 l csirkealaplé, 300 g garnéla
Egyszerű, de nagyszerű, és guszta ezzel a méretes garnélával!!! Imádom a halakat, tengeri herkentyűket. Legközelebb próbáld ki még chili-, és halszósszal is.
VálaszTörlésAz egy (teljes) chili paprika elég volt most, viszont a halszósz még mehetett volna!:)
VálaszTörlés