2013. január 29., kedd

Eperlekváros citromkrémes palacsinta

Egy gyors reggeli következik, ismét amerikai palacsinta,
amit bio eperlekvárral és lemon curd-del együtt fogyasztottunk.

Friss íze már (legalábbis nekem) a tavaszt várva kelti fel az ízbimbókat!:)
Alig várom, hogy megint legyen  friss, illatos eper, málna...

Hozzávalók:  1 tojás, 1-2 dl tej / joghurt, csipet só, csipet fahéj, kb 200 g liszt, 1 sütőpor, 2 kanál barna cukor, 4 dkg vaj / olaj
Töltelék eperlekvár / bármilyen, lemon curd : angol citromkrém











3 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta! Jól indulhatott ezzel a finomsággal a napod!

    VálaszTörlés
  2. Kis ínyenc, reggelire ilyen finomság :)
    Mi is epreset bontottunk :) lekvárt és natúr szörpöt :) lehet, hogy tudat alatt tényleg várjuk, mert egyébként még bírom ezt a fehérséget :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Éva!
    Szerintem, a minden reggel ilyen jól indulna, egész nap kitartana a hatása!:)
    Kedves Mági!
    Az édesség és fokozása a gyengém, bevallom..!:)Itt nincs szép fehérség, ezért nem élvezem a telet!

    VálaszTörlés