2012. július 3., kedd
Hamis zöldborsós paella
Ez egy gyors vacsorának indult, ezért (meg persze, mert ezeket találtam a hűtőben) lett ilyen egyszerűnek mondott paella.
Sajnos nem volt benne csirkehús, na de ne siránkozzak, ha ilyen gyönyörű garnélát tehetek bele!
Bármily hihetetlen, ez a nagy csomag rák a legkiadósabb , "drágaság". Már a harmadik ételt készítem belőle, tehát nem is olyan drága, csak egyszerre sok kiadni érte.
Még van friss borsó, ezért természetesen ez is került bele, viszont a gyorsaság miatt a többi zöldség kimaradt.
Hozzávalók: 2-3 marék garnéla, kb 200 g borsó, 200 g rizs, 3 (nagy gerezd) fokhagyma, só, bors, cayenne bors, chili, 1-1 paradicsom, paprika, olívaolaj, kurkuma (sáfrányt helyettesítő színként, de elhagyható), petrezselyem, citrom, 1 pohárka fehérbor
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése