Lehet természetesen mindenféle sajttal, de én kecskesajtra szavaztam, ha valaki nem szereti, tehet rá mást is.
Ami nekünk bejött, hogy fóliában, egészben sütjük meg, nem külön olajban. Sokkal kellemesebb lesz a cékla íze ettől!
Hozzávalók: 4 közepes/ nagy cékla (alufóliába tekerve, megsütve), só, színes bors, szegfűbors, balzsamecet, méz, kecskesajt, retekcsíra,lehetne még chiliszósz,vagy zöld fűszeres olívaolajal, más zöldsalátával esetleg
GEF!
VálaszTörlés(Guszta, Egészséges, Finom!)
Már bújuk a másodvetésű céklám! Elég sokra számítok, és akkor majd lesz minden... ez is!
Hát ez jó! (GEF:)))
VálaszTörlésAz milyen klassz lehet, kis, friss céklák...!
A legkedvesebb köretem egyike. Imádom!! Általad bemutatott Balzsamecetes cékla, TELITALÁLAT!
VálaszTörlésKöszi! Nekem is bejön!:)
VálaszTörlés