2012. július 12., csütörtök

Köret: Balzsamecetes cékla

Ez a könnyű, egészséges köret jutott eszembe. Nem kell hozzá szinte semmi, de a különleges ízektől nem mindennapi lesz.

Lehet természetesen mindenféle sajttal, de én kecskesajtra szavaztam, ha valaki nem szereti, tehet rá mást is.

Ami nekünk bejött, hogy fóliában, egészben sütjük meg, nem külön olajban. Sokkal kellemesebb lesz a cékla íze ettől!

Hozzávalók: 4 közepes/ nagy cékla (alufóliába tekerve, megsütve), só, színes bors, szegfűbors, balzsamecet, méz, kecskesajt, retekcsíra,lehetne még chiliszósz,vagy zöld fűszeres olívaolajal, más zöldsalátával esetleg



















4 megjegyzés:

  1. GEF!
    (Guszta, Egészséges, Finom!)

    Már bújuk a másodvetésű céklám! Elég sokra számítok, és akkor majd lesz minden... ez is!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez jó! (GEF:)))
    Az milyen klassz lehet, kis, friss céklák...!

    VálaszTörlés
  3. A legkedvesebb köretem egyike. Imádom!! Általad bemutatott Balzsamecetes cékla, TELITALÁLAT!

    VálaszTörlés
  4. Köszi! Nekem is bejön!:)

    VálaszTörlés