Ez a recept még akkor készült, amikor végigpróbálgattam, milyen kis különlegességeket készíthetnék azokból az alapanyagokból, amit találok itthon. Egy nap alatt többet is megpróbálok, mert nem bírok a kíváncsiságommal.
Amikor ez készült, nemcsak az édesség, még az ebéd is zöld színben úszott...:)
A Matcha portól kicsit darabossá állt az olvasztott csokoládé, ezért nagyon nehezemre esett a formát szépen kikenni, de nekem megérte a látvány. Amikor elkezdtem a felolvasztott fehér csokiba belekutyulnia a (2 evőkanál) tejszínnel elkevert ( 2 teáskanálnyi) zöld teaport , annyira megtetszett a márványossága, hogy abbahagytam és gyorsan beleadagoltam a kockatartóba. Ezért lett ilyen !
A mandulás tölteléket pedig már hetek óta várom: kb 150 g cukrozott sűrített tej, pár kanál tejszín, barnacukor, pirított mandula, mandulalikőr/mandulaaroma.
Nekem igen tetszetősek, bár nem tökéletesek, de az nem mindig jár együtt, nem minden szép finom, és nem minden finom szép. Hát ennyit erről...
Beszéljenek a képek:
Húú, nagyon különleges lett a színük, tetszik! Éljenek a színek!
VálaszTörlésIgen, egyetértünk, köszi!
VálaszTörlésSzédületes jól néz ki.
VálaszTörlésMit ki nem lehet hozni egy ilyen formából:-))
Én akkor is szeretem a bonbonokat, ha nem tökéletesek, de tudom, hogy a saját kezem munkája, és főleg tudom mi van benne:-))
Hát igen, amit mi rakunk össze valahogy mintha gyorsabban is fogyna!
VálaszTörlésKözlendőm lenne: Lementem hídba! Kedves Erika "Epercsók". Csókolom a dolgos kezeidet. Laci
VálaszTörlésKedves Laci!
VálaszTörlésMicsoda bók, köszönöm!
Aztaaa de csodaszép!:)
VálaszTörlésKukk be hozzám! http://sherpakonyhaja.blogger.hu/
Szia Gallov!
VálaszTörlésKöszi!:)
Nagyon szuper dolgok vannal Nálad, csodálatos fotókkal! Gratulálok, csak így tovább! ;-)
VálaszTörlésSzia Eszter!
VálaszTörlésKöszönöm szépen, örülök, hogy tetszik!