2012. december 29., szombat

Tésztában sült bazsalikomos lazac


Egyszer már készítettem, nagyon különleges és mégis egyszerű!
Ez volt a szokásos karácsonyi menük között az újítás! (A végén már nem is tudom, mennyit fogok felszolgálni!:))
Na jó nem, rántott hal helyett ettük ezt, és másnapra is maradt, mert nem kis adag sikeredett.
Viszont képet nem tudtam jót készíteni, de majd legközelebb!

A különlegessége, hogy előző nap már bepácoltam só+ színes bors + bazsalikom+ citromkarikák + dióolaj
és másnap betakargattam tésztába, majd jól megsütöttem.

Hozzávalók:
kb 80 dkg lazac, 6-8 gerezd fokhagyma, 2 marék friss vágott bazsalikom, 2 citrom, Himalája só, színes bors, pár kanál dióolaj, leveles tészta








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése