2013. február 18., hétfő

Pesto-s sült csirkecomb

Mindenki ismeri a pesto-t, de leginkább a bazsalikomos, zöld változata ismert.

Ez a " piros" változattal készült, szerintem tökéletes!
A köret a mostani nagy kedvencünk,
 azaz a brokkoli volt, és csak annyit mondhatok, próbáljátok ki, mert megéri!

Hozzávalók:

Fejenként  3-4 kis csirkecomb, kb 1,5 dl piros pesto
(paradicsom (lehet piros paprika is plusz), fokhagyma, olajban eltett aszalt paradicsom, olívaolaj, fokhagyma, só, bors, bazsalikom, parmezán, pici chili, fenyőmag)

köret: brokkoli, chili paprikával töltött olívabogyó, vaj

Ezt a sűrű szószt pici vízzel felöntöttem és ebben sütöttem meg a combikat. A végén még került bele mozzarella is, teljesen elolvadt a szószban.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése