2013. szeptember 5., csütörtök

Ribizli szuflé (liszt nélkül)

Nagyon rég készítettem szuflét, ezért is, mert azért is, hogy kipróbálhassam a kókuszvirág cukrot , fogtam neki ennek az édességnek.

A Nosaltyn láttam a receptajánlóban, és mivel eltettem ribizlit fagyasztóba, neki is álltam, kicsi átalakítva, liszt nélkül

Hozzávalók:
2 marék ribizli, 2 evőkanál kókuszvirág cukorral  felfőzve, majd  útifűmaghéjjal kicsit besűrítve,
2 tojásfehérje habbal összeforgatva  a tálkákat vajjal  és még meg lehet kókusz cukorral körbeszórni,
10-12 perc alatt megsütve kész is!

Eredeti receptben gyömbér és fahéj volt a fűszerezés!

Tényleg egyszerű, gyors és finom!








4 megjegyzés:

  1. De ínycsiklandó:) S hogy szeretem a kis színes szuflé tálkáidat:) Nekem is van, de nem ilyen szép színesek:)

    VálaszTörlés
  2. Szia, ha jól emlékszem a Kik nevű (mindenes) boltban vettem, és jó áron!:)

    VálaszTörlés
  3. Kedves webmester,


    Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés