2013. szeptember 5., csütörtök

Ribizli szuflé (liszt nélkül)

Nagyon rég készítettem szuflét, ezért is, mert azért is, hogy kipróbálhassam a kókuszvirág cukrot , fogtam neki ennek az édességnek.

A Nosaltyn láttam a receptajánlóban, és mivel eltettem ribizlit fagyasztóba, neki is álltam, kicsi átalakítva, liszt nélkül

Hozzávalók:
2 marék ribizli, 2 evőkanál kókuszvirág cukorral  felfőzve, majd  útifűmaghéjjal kicsit besűrítve,
2 tojásfehérje habbal összeforgatva  a tálkákat vajjal  és még meg lehet kókusz cukorral körbeszórni,
10-12 perc alatt megsütve kész is!

Eredeti receptben gyömbér és fahéj volt a fűszerezés!

Tényleg egyszerű, gyors és finom!








3 megjegyzés:

  1. De ínycsiklandó:) S hogy szeretem a kis színes szuflé tálkáidat:) Nekem is van, de nem ilyen szép színesek:)

    VálaszTörlés
  2. Szia, ha jól emlékszem a Kik nevű (mindenes) boltban vettem, és jó áron!:)

    VálaszTörlés