2016. április 6., szerda

Malakoff irish cream-el

Imádom a tiramisut, és mivel ennek is babapiskóta a tésztája, és még nem ettem ilyet,meg kellett kóstolnom.
az eredeti receptben Marachino likőr szerepelt, de mivel nekem nem volt, kicseréltem .

A mandulát megpirítottam, mert szerintem így ízletesebb, de csak ennyit változtattam csupán, mert tényleg nem ettem ilyet, és nem tudom, milyennek kellene lennie,
De az biztos nekem ízlett!

Hozzávalók
20 dkg babapiskóta, kb 3 dl tej, rum ízlés szerint
10 dkg vaj, 10 dkg cukor, 2 tojás sárgája, irish cream likőr, 10 dkg mandula

Mivel tavasszal készítettem tejszínhab helyett eperrel díszítettem!
A fotó gyorsan sötétedés és hűtés előtt készült, ezután került be egy éjszakát pihenni. 












1 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges, ízkavalkád a köbön, igazi epercsók. ;-)

    VálaszTörlés