2012. november 20., kedd

Fekete-erdős pavlova meggyel

Rengeteg ötletem volt erre, de szerintem megtaláltam a legújabb, legjobb finomságot,
ez a  mai kicsit elüt a hagyományos Fekete-erdős receptektől és még nem is láttam, és nem is kóstoltam ezt eddig!

Remélem mindenkinek tetszetős és finomságos is lesz!

Hozzávalók:
4 tojásfehérje (habbá verve) , kb  20 dkg porcukorral, 1 tk málnás balzsamecettel/ almaecet, 3 kanál kakaóporral, 5 dkg csokoládéval, 2 tk keményítővel
Tetejére: csoki, meggy, cseresznye pálinka/ meggylikőr, esetleg tejszínhab / fekete-erdős puding








6 megjegyzés:

  1. Isteni finom!!! Nálunk majdnem nincs hét Pavlova nélkül. A látvány is önmagáért beszél!:))

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy ezután mi is rá fogunk szokni!:))

    VálaszTörlés
  3. Köszi, és nagyon hamar eltűnt!:)

    VálaszTörlés
  4. Hú, ez nagyon tetszik..... !

    VálaszTörlés