2011. november 5., szombat

Gulyásleves pulykahúsból

Nem is tudtam, hogy ezt a kedvenc levesünket még nem tettem fel a blogra.
Nem mindig a különleges kell, sokszor az igazi magyaros ízek dominálnak az asztalunkon.
Most (sajnos) mégsem a hagyományos, hanem pulykahúsból készített gulyásleves főtt ebédre.
De ezt is imádjuk, bár nem az az ízű lesz, viszont így "lájtosabb"!

Hozzávalók: Fél kg pulykacomb, 2 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, zsír/olaj, só, bors, pirospaprika, köménymag, majoránna, paradicsom, paprika,  fél zeller, 1 db karalábé, 4 sárgarépa, 2 fehérrépa, 4-5 szem krumpli, ízlés szerint chili, petrezselyem











2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta lett. Mi szeretjük pulykahúsból elkészítve is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Bevallom, nekem ez az első, eddig csak csirke volt a pipik közül.

    VálaszTörlés