2012. február 14., kedd

Kecskesajtos-diós-fokhagymás tészta

Már megint egy gyönyörűséges, óriás tészta!
Annyira megtetszett, hogy muszáj volt leemelnem a polcról, ilyenkor olyan könnyű finomat főzni !

Nem kell hozzá sok minden, csak apró dolgok és egyből mindenkinek eláll a szava, a tányér láttán. A kecskesajtot évek óta kedvelem, bár ettem már rosszat is..!


Hozzávalók: 400 g tészta , 1-2  fej sült fokhagyma (egészben, héjastól megsütve, majd kinyomva a belsejét), olívaolaj, só, színes bors, 2 kanál liszt, 1-2 dl tejszín, 1 dl pezsgő (száraz), (Ebből besamellt készítünk)
 Tetejére: 10-20 dkg kecskesajt, 2 marék pirított dió, kapribogyó







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése