2013. augusztus 2., péntek

Ananászos gaspacho tökmaggal


Folytatom e különös és egészséges étkek sorát, melyben nincs hozzáadott cukor és mégis számomra finomság.
Nyári melegben tényleg kötelező lenne leveseket fogyasztani, én még magamat is csak tanítani tudom, mert sajnos nagyon hiányosan, nem mindennap eszek levest, ezért ismét arra ösztönzöm magam, hátha így sikerül.
A változatosság példája ez a leves is!

Enyhén csípős, karakteres "zöld" ízű és pikáns az ananász édességétől.

Hozzávalók:
1 nagy ananász, 1 kígyóuborka, 1 pohár frissen facsart ananászlé, ízlés szerint jalapeno /cayenne bors, 1 tk citrom / lime leve, 1 zöldhagyma, 3 kanál olívaolaj, pici só,bors,  friss koriander levél, sótlan pirított tökmag








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése