2013. február 22., péntek

Vajas-citromos lepényhal

Nagyon ízlett, és mert csúcs egyszerű!

Ha péntek, akkor halevés jön, kezdek tényleg odafigyelni erre, de néha persze csak arra, hogy legyen több hal az asztalon!

A kinézete olyan meseszerű, hogy nem tudtam otthagyni, igazi piros/ vörös pöttyös a  lepényhal .
Sajnos a filézési technikát pár nappal találtam meg, de ide belinkelem hogy meglegyen!
Bár nem hiszem, hogy meg is tudnám csinálni...

Viszont én egyben sütöttem meg, a bőre magától (szinte) lecsúszott és tényleg nagyon kellemes, puha, vajas, fehér húsa volt!

Ha látok legközelebb is veszek, mert nekem nagyon ízlett!

Hozzávalók:
10 dkg vaj, 2 citrom, só, színes bors, 1 közepes lepényhal, köret :szójababcsíra saláta













2 megjegyzés:

  1. A képek nagyon jók, de lepényhalat még nem ettem. Biztos nagyon finom.:-))

    VálaszTörlés
  2. Köszi, egyszer próbáld ki, tényleg nagyon klassz!:)

    VálaszTörlés