2013. március 7., csütörtök

Gyors vöröslencse főzelék

Hát egyik este már úgy éreztem, hiába van 10 óra, meg kell főznöm.
Nagyon régóta várt rám, így nagyon örültem, amikor hamar készen lett.

A vörös lencsét, ugyanúgy nem kell beáztatni, mint ahogy  a zöldet sem! És még így is figyelni kell , ne főjön szét!
Ismét keleties fűszerekkel készítettem, nekünk nagyon ízlik így!

És ismét rájöttem, ezen a héten  teljesen húsmentesen étkezek és így tökéletes!

Hozzávalók:
1 zacskó vörös lencse,1-2 evők olívaolaj /vaj, 2 g fokhagyma, kurkuma, garam masala, római kömény, só, bors, 1 l víz + 1,5 dl kókusztej, 1-2 evőkanál étkezési keményítő, a végén citrom (ízlés szerint)
Feltét: héjában sült édesburgonya/ Batáta/









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése