2011. április 18., hétfő

Sajtos - tejszínes csirkecomb

Amikor először készítettem francia krumplit ( tejszín, só, bors, fokhagyma, szerecsendió, vaj),
teljesen odáig voltam érte, szinte mindig ezt sütöttem, ha jöttek hozzánk.
Most is kedvelem, persze, és ma ennek
hasonlóan csirkecombot (kicsontozott) sütöttem. Ha valaki nem ismeri, próbálja ki, mert megéri.

Hozzávalók: 4-5 csirkecombfilé (lehet persze mell),1 tojás+ 1 dl tejszín + szerecsendió, pici só, fokhagyma (elhagyható)  bors,  20 dkg többféle sajt reszelve, vaj/olaj a tetejére locsolva.

A húsokat sózom, borsozom, megforgatom a tejszínes tojásban, majd a reszelt sajtokban és egymás mellé helyezem és kb 40 percig sütöm, amíg szép barna lesz a teteje .
Természetesen fokhagymás rizzsel ettük, és paradicsomsalátával.








4 megjegyzés:

  1. Imádnám ezt az ételt!!!
    Szeretnélek invitálni egy játékra, kérlek nézz be hozzám!

    VálaszTörlés
  2. Nézz be hozzám légyszí, meghívlak egy játékra:-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a tálalás és persze az étel is jó!

    VálaszTörlés