Sajnos idén valahogy lemaradtam a sárgabarackról, pedig sokkal jobban szeretem már, mint az őszibarackot.
Ez a fagyi még finomabb lett volna sárgabarackosan, de még őszibarackosat nem is ettem.
A fagyi készítésem alapjai a szokásos: mi van a hűtőben, azaz ami már nem elég semmi másra, az pont elég egy fagyikára.
Hozzávalók: kb15-20 dkg túró, kb 1-1 dl tejföl-joghurt, cukor/méz, 2-3 őszibarack, 2-3 dl habtejszín, citromhéj/lé, őszibarack dzsem.
A lekvárral locsoltam meg a végén díszítés gyanánt, nekem ez nagyon bejött, és mivel amúgy sem volt túl édes, ezért szükségét is éreztem a lekvárnak.
Nagyon guszta lett! Ki kell próbálnom. :))
VálaszTörlésÖrülök, hogy elnyerte tetszésedet!:))
VálaszTörlésJúj, nagyon-nagyon jól néz ki és biztos nagyon fini! Köszönjük a receptet, tuti ki fogom próbálni! :)
VálaszTörlésKöszi!
VálaszTörlés