2011. augusztus 4., csütörtök

Őszibarackos túrófagyi

Sajnos idén valahogy lemaradtam a sárgabarackról, pedig sokkal jobban szeretem már, mint az őszibarackot.
Ez a fagyi még finomabb lett volna sárgabarackosan, de még őszibarackosat nem is ettem.

A fagyi készítésem alapjai a szokásos: mi van a hűtőben, azaz ami már nem elég semmi másra, az pont elég egy fagyikára.

 Hozzávalók: kb15-20 dkg túró, kb 1-1  dl tejföl-joghurt, cukor/méz, 2-3 őszibarack, 2-3 dl habtejszín, citromhéj/lé, őszibarack dzsem.

A lekvárral locsoltam meg a végén díszítés gyanánt, nekem ez nagyon bejött, és mivel amúgy sem volt túl édes, ezért szükségét is éreztem a lekvárnak.














4 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta lett! Ki kell próbálnom. :))

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy elnyerte tetszésedet!:))

    VálaszTörlés
  3. Júj, nagyon-nagyon jól néz ki és biztos nagyon fini! Köszönjük a receptet, tuti ki fogom próbálni! :)

    VálaszTörlés